Granini

Granini

Sticla clasică, cu gropițe și promisiunea de a utiliza întotdeauna doar cele mai bune fructe, au făcut ca Granini să se diferențieze de competitorii săi. Chiar de la începuturile sale și până în prezent, Granini a oferit o adevărată diversitate de sucuri de fructe și minunate experiențe ale gustului, care au ajutat la crearea de scurte momente de plăcere în viețile de zi cu zi ale oamenilor.

Vezi produse

Nestea

Nestea

Nestea – deliciosul ceai rece în amestecul perfect – este băutura răcoritoare necarbogazoasă cu gust intens răcoritor şi cu 30% mai puţin zahăr datorită puterii de îndulcire a extractului purificat din frunze de stevia.

Vezi produse

 

Fanta

Fanta

Surprinzătoare, Fanta vine în întampinarea gusturilor tinerilor din întreaga lume cu un număr impresionant de arome, forme si idei noi de a savura timpul petrecut împreună cu prietenii.

Vezi produse

Schweppes

Schweppes

Schweppes, o băutură răcoritoare carbogazoasă, pentru cei cărora le place să-și trăiască viața din plin. Un pic înțepătoare și cu diferite arome de fructe, Schweppes este de obicei amestecată cu alcool în multe părți ale lumii.

Vezi produse

7UP

7UP

7UP este alegerea evidentă de răcoritoare pentru tinerii adulţi care au o atitudine de viaţă inteligentă şi cool. 7UP este prima băutură răcoritoare cu gust de lămâie care ascute mintea şi simţurile.

Vezi produse

Santal

Santal

Santal a fost creat în ideea de a îmbina cât mai armonios toate ingredientele necesare pentru obținerea unor sucuri de cea mai bună calitate. Selecția celor mai bune fructe, rețetele inovatoare adaptate dorințelor și nevoilor consumatorilor, tehnologia modernă și ambalajele speciale atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere al designului modern și minimalist, stau la baza sucurilor Santal 100% naturale.

Vezi produse

Pepsi

Pepsi

Pepsi este marca îndrăzneaţă şi optimistă pentru spiritele tinere, inspirându-i să profite din plin de viaţă şi să fie conştienţi de pasiunea şi impactul pozitiv pe care le pot insufla lumii. Datorită ambalajului, gustului şi acidului irezistibile, Pepsi potoleşte setea oricui.

Vezi produse

Mirinda

Mirinda

Mirinda este o băutură cu un gust distinctiv de portocală, oferind o aromă intensă de fructe şi o doză de aromă ce dă frâu liber imaginaţiei, permiţându-i să creeze o lume distractivă de senzaţii tari. Este băutura ce satisface până şi cel mai sofisticat gust, îmbinând aroma deosebită de citrice şi gustul acidulat răcoritor.

Vezi produse

Coca Cola

Coca Cola

Coca-Cola este cea mai populară băutură răcoritoare din istorie, având diverse arome și sortimente de prezentare. Bulele, formate din carbon și oxigen, sunt cele care dau băuturilor răcoritoare carbogazoas caracterul “efervescent” și senzația de revigorare.

Vezi produse

Sprite

Sprite

Milioane de consumatori preferă Sprite pentru gustul său special și răcoritor de lămâie și lime. Dincolo de gustul deosebit al lui Sprite sunt însă valorile pe care această băutură răcoritoare le promovează: încrederea în sine, originalitatea și independența.

Vezi produse

*Pentru alte modele și cantități, solicitați mai multe informații la 0746 261 261 sau la comenzi@depozituldeapa.ro