Volvic

Volvic

Volvic, una dintre principalele mărci de apă minerală naturală Danone, provine din regiunea vulcanică Auvergne din Franţa. Angajată profund să devină o forţă definitivă, misiunea Volvic este să protejeze puterea naturii şi să ofere o hidratare sănătoasă.

Vezi produse  

Athos

Athos

Apa plată Athos este pe piaţă din anul 1989 şi provine de lângă muntele Athos, medalită cu medalia de aur în anii 2017, 2018 şi 2019 la “Competiţia Internaţionlă de apă Gourmet de la Paris”.

Vezi produse
 

Alcalia Logo

Velingrad

VELINGRAD este o apă naturală alcalină cu ph9.28, extrasă de la adâncimea de 1200m din izvoarele minerale ale Munților Rodopi, din regiunea balneoclimaterică Velingrad.

Vezi produse

Nordic Life

Nordic Life

Nordic Life este una dintre cele mai pure şi curate ape din lume în acest moment, natural filtrate, conţinând cea mai mică valoare de TDS (reziduu sec la 180C) din lume: 12/40mg/l. Fiecare picatură din apa Nordic Life provine din sursa sa naturală din inima muntilor Fyresdal din Norvegia. Pe lângă calitatea superioară, apa Nordic Life dispune de o ambalare exclusivistă şi este îmbuteliată direct la sursă pentru a livra puritate direct pe masa dumneavoastră.

Vezi produse

Perla Harghitei

Perla Harghitei

Apa minerală Perla Harghitei este o minune a naturii: fără intervenţie umană, apa minerală este microbiologic pură şi perfect echilibrată. PERLA HARGHITEI S.A. este localizată în comuna Sâncrăieni, în judeţul Harghita, la 10 km de municipiul Miercurea-Ciuc, pe drumul naţional E578 între Miercurea-Ciuc şi Braşov. Toată regiunea, numită Ciucul Inferior, este deosebit de bogată în surse de apă minerală, numai în zona comunei Sâncrăieni existând peste 80 de izvoare de apă minerală.

Vezi produse

Keia

Keia

Keia – Izvorul Zăganului este licențiată ca apă minerală naturală. Sursa se află la aproximativ 1.200 de metri altitudine, în Aria Protejată Ciucaș, pe versantul sudic, fiind unul dintre cele mai înalte puncte de exploatare a apei minerale din România. Keia este o apă minerală naturală oligominerală cu conținut de sodiu scăzut, ceea ce o face potrivită inclusiv pentru consumul copiilor.

Vezi produse

Aqua Carpatica

Aqua Carpatica

Geneza apei minerale AQUA Carpatica începea acum milioane de ani, avându-și izvorul pe tărâmul legendar al apelor minerale românești cu barieră de protecție naturală împotriva poluării, Izvorul Păltiniș fiind unic în lume. AQUA Carpatica este o apă stabilă, bogată în minerale, dar ideală pentru o dietă scăzută în sodiu și, poate cel mai important, cu zero nitrați.

Vezi produse
 

San Pellegrino

San Pellegrino

Apa minerală San Pellegrino este ambasadorul stilului italian în lume, având ca valori dragostea pentru mâncare, eleganță și stil. San Pellegrino izvorăște din Alpii Italieni, din orașul Bergamo situat la 25 de km de orașul Milano, este produs de peste 600 de ani, iar în anul 1997 a fost achiziționat de către Nestle Waters.

Vezi produse
 

Evian

Evian

Evian este un brand francez de apă minerală naturală care provine din mai multe surse din apropierea orașului Évian-les-Bains, aflat pe malul de sud al lacului Geneva. Esența purității apei Evian este oferită de calitatea sursei din care provine aceasta, neatinsă de om sau de factorii de poluare.

Vezi produse
 

Perrier

Perrier

Apa Perrier este produsă de Nestle Waters și este lider incontestabil pe piața din Franța, SUA, Canada, Rusia, Japonia. Perrier – băutura care oferă multă prospețime – izvorăște din sursa ‘Les Bouillens’, fiind distribuită în peste 140 de țări.

Vezi produse
 

Devin

Devin

Devin este apa de izvor provenită din inima munţilor Rhodopi – un colţ superb de naturaă aflat în imediata vecinătate a oraşului Devin (Bulgaria). Devin este singura apă din România recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru consumul bebeluşilor, datorită conţinutului scăzut de minerale şi sodiu.

Vezi produse
 

Vittel

Vittel

Apa minerală naturală Vittel conţine mineralele esenţiale pentru organism, iar beneficiile termale ale acestei ape sunt reunoscute de către Academia Franceză de Medicină.

Vezi produse
 

Fiji

Fiji

Apa Fiji are un gust unic și o textură perfectă. Ea provine din partea de nord a insulei tropicale Viti Levu și este filtrată natural cu siliciu mineral în urma traseului printre rocile vulcanice antice.

Vezi produse

Voss

Voss

VOSS, cea mai pură apă, provine din sudul Norvegiei, avându-și izvorul ascuns sub gheață. Apa este nefiltrată, netratată și are un conținut sărac de minerale. Design-ul sticlei a devenit un fashion icon, transformând apa VOSS într-o marcă de lux.

Vezi produse

Borsec

Borsec

Apele izvoarelor Borsec au un gust plăcut, răcoritor, ce taie setea. Izvoarele Borsecului sunt situate în partea de Nord-Est a României, în depresiunea Borsec, judeţul Harghita, în inima Munţilor Carpaţi. Există mai mult de 15 izvoare de apă minerală naturală Borsec. Apa Borsec exercită o acţiune diuretică, stimulează motilitatea gastrică, favorizând şi asigurând o funcţie normală a pancreasului şi rinichiului.

Vezi produse
 

Bucovina

Bucovina

Pură din punct de vedere microbiologic, apa Bucovina izvorăşte în mod natural dintr-un zăcământ subteran situat într-o zonă de tip rezervaţie naturală şi are o compoziţie chimică echilibrată. Bucovina este ambalată ultraigienic în mediu steril şi este recomandată pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor şi meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale destinate bebeluşilor, păstrându-şi proprietăţile timp îndelungat după desigilare.

 

Dorna

Dorna

Dorna este o apă minerală naturală cu un conținut sărac de săruri și substanțe minerale. Dorna este recomandată, de către Institutului de Sănătate Publică București și al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, pentru prepararea hranei bebelușilor. Dorna este alegerea perfectă pentru cei care vor să-și mențină un tonus sănătos de viață, fiind o apă pură, îmbuteliată direct de la sursă.

Vezi produse

Icelandic Glacial Water

Icelandic Glacial Water

Icelandic Glacial Water este apa super-premium de izvor natural din “Țara de Foc și gheață”. Sursa apei Islandeze s-a format în urmă cu mai mult de 5000 de ani și este protejată printr-o barieră impenetrabilă de rocă vulcanică, apa fiind filtrată în mod natural prin aceste straturi.

Vezi produse

Perla Moldovei

Perla Moldovei

Apa Perla Moldovei este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară. Extrasă de la 210m adâncime, apa Perla Moldovei nu este supusă niciunui proces care să-i modifice compoziţia chimică sau alcalinitatea, fiind îmbuteliată în aceeaşi stare în care se găseşte şi în adâncuri.

Vezi produse

Aquatique

Aquatique

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.

Vezi produse

Acqua Panna

Acqua Panna

Acqua Panna este un brand italian de apă îmbuteliată, ce provine din dealurile Toscanei, unde a fost descoperit pentru prima dată izvorul natural. Acest brand aparţine acum de San Pellegrino şi poate fi utilizată în prepararea alimentelor pentru nou-născuți.

Vezi produse
 

*Toate prețurile includ TVA.