Pringles

Pringles

Pringles este un brand de chipsuri pe bază de grâu deținut de Kellogg. Chipsurile sunt vândute în mai mult de 140 de țări și a fost a patra cea mai populară marcă. Oțetul și dramul de sare realizează o aromă explozivă.

Vezi produse

Skittles

Skittles

Bomboanele Skittles au aparut prima dată în 1974, fiind produse de o companie britanică, producția începând în anul 1982 în Statele Unite ale Americii. Aroma acestora este formată dintr-un amestec de fructe dulce acrișor (lămâie, portocale, zemură, kiwi) învelit în glazură de zahăr.

Vezi produse

Galaxy

Galaxy

Crema de ciocolată fină – Galaxy – este partenerul tău perfect în indulgența ciocolatei. De la lansarea sa în 1960, Galaxy a înregistrat o creștere puternică, care continuă să se consolideze de la an la an. Marca deține în portofoliul său Galaxy Smooth Milk, Minstrels și Ripple, reprezentând feminitatea și senzualitatea.

Vezi produse

Milky Way

Milky Way

Lansată în 1935, Milky Way este a doua cea mai veche marcă, după batonul MARS. O familie fermă preferată de zeci de ani, produsele Milky Way au un gust delicios de ciocolată cu lapte.

Vezi produse

Snickers

Snickers

Cea mai bine vândută tabletă de ciocolată, Snickers, este ticsită cu arahide, caramel și nuga, acoperită apoi cu ciocolată cu lapte. Prezentă pe piață încă din 1930, a devenit rapid una dintre preferatele consumatorilor.

Vezi produse

Mars

Mars

Creat în 1932, Mars, este o fuziune delicioasă de ciocolată, caramel și nuga.

Vezi produse

Cadbury

Cadbury

Cadbury a luat naștere în 1824, când John Cadbury a deschis magazinul de băcănie în Birmingham, Anglia. Printre alte produse, el a vândut cacao si ciocolată de băut, pe care el însuși a preparat-o folosind un mojar. În prezent, brand-ul oferă o serie de bomboane de ciocolată și prăjituri delicioase, dar și creme tartinabile.

Vezi produse

Maltesers

Maltesers

Maltesers – calea mai ușoară de a te bucura de ciocolata cu lapte delicios – a fost introdusă pentru prima dată în 1936 în Regatul Unit.

Vezi produse

Twix

Twix

Twix a fost introdus pentru prima dată în Statele Unite în 1979, fiind o combinație delicioasă, cu caramel neted și ciocolată cremoasă.

Vezi produse

M&M’s

M&M’s

M&M’s, cele mai renumite bomboane din lume, sunt disponibile în diverse arome, cum ar fi ciocolată cu lapte, arahide, ciocolată neagră, migdale, unt de arahide, covrig și nucă de cocos.

Vezi produse

Bounty

Bounty

Bounty, disponibil în lapte integral și soiuri de ciocolată neagră, cu nucă de cocos din belșug, ispitește simțurile cu gustul de ‘paradis’.

Vezi produse